Zaterdag 26 en zondag 27 oktober houdt Vogelvereniging De Goudvink een grote vogelexpositie. Tijdens deze dagen kunt u genieten van de kleur, zang en gezelligheid van ruim 450 vogels. Deze vogelshow, waarbij vele inzenders uit geheel Nederland en België hun vogels in een prachtige natuurlijke ambiance zullen tentoonstellen, heeft inmiddels al een flinke reputatie opgebouwd. De vogels zullen geëxposeerd worden in de gebouwen van groencentrum Bas van der Bruggen. Natuurlijk is er een mogelijkheid om na het bezoek aan het tuincentrum en de vogels een lekker kopje koffie te drinken, of iets anders om de dorst te lessen.

Dit jaar is een extra expositie aan de vogelshow toegevoegd
De Vughtse fotografe Désirée Hamers is gespecialiseerd in de Urban Exploring-fotografie. Urban Exploring, ook wel Urbex genoemd is razend populair. De spanning die erbij hoort en de mooie foto’s die het oplevert zijn al uitdagingen op zich. Het is echter zeker geen makkelijke vorm van fotografie en ook niet zonder gevaren. De verlaten gebouwen, terreinen en andere objecten zijn meestal moeilijk bereikbaar en goed beveiligd. Haar werk is in veel woonkamers en kantoorpanden te vinden.

De locatie van het groencentrum is uniek en geeft u de mogelijkheid om voor of na het bezoeken van de vogels een mooie wandeling te maken in de om het groencentrum gelegen natuur. U zult versteld staan hoe mooi Vught in de omgeving van het groencentrum is. Groencentrum v.d. Bruggen is tijdens de vogelshow geopend en heeft een ruime keuze aan eetbare en niet-eetbare pompoenen, leuk voor Halloween. Bovendien krijgt u tijdens de vogelshow ook nog 20% korting op alle potplanten.

U bent van harte welkom bij De Goudvink en Groencentrum van der Bruggen gelegen aan de St. Michielsgestelseweg 5a in Vught en de toegang is GEHEEL GRATIS.

Openingstijden
Zaterdag 26 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 27 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur