Kleurrijke vogel-expositie De Goudvink Vught

Zaterdag 30 en Zondag 31 oktober organiseert Vogelvereniging De Goudvink een grote tijdelijke vogel-expositie.

Tijdens deze dagen kunt u genieten van de kleur, zang en gezelligheid van ruim 500 vogels.

Deze vogelshow waarbij vele inzenders uit geheel Nederland en België hun vogels in een prachtige natuurlijke ambiance zullen tentoonstellen, heeft inmiddels al een flinke reputatie opgebouwd.

De vogels zullen geëxposeerd gaan worden in de gebouwen van groencentrum Bas van der Bruggen St. Michielsgestelseweg 5a in Vught.

De locatie van het groencentrum is uniek gelegen en geeft u de mogelijkheid om voor of na het bezoeken van de vogels een mooie wandeling te gaan maken in de om het groencentrum gelegen natuur.

U zult versteld staan hoe mooi Vught in de omgeving van het groencentrum is en zeker in dit jaargetijde.

Bovendien krijgt u tijdens de vogelshow ook nog 20% korting op alle potplanten.

Ook is er tijdens de expositie de gelegenheid om een lekker kopje koffie te nuttigen.

De Goudvink is in Vught, de vereniging bestaat inmiddels al 56 jaar, een begrip geworden. Het bestuur en leden zitten dan ook niet stil om dit uit te dragen.

Zo hebben zij de prachtige volières van de verzorgingshuizen Elisabeth en Theresia in het beheer en gaan er dagelijks vrijwilligers de vogels voeren en de volières onderhouden.

De oudere generatie in Vught kan op deze manier heerlijk genieten van de kleuren en het gezang van de vogels.

Het ledenbestand van de De Goudvink breidt zich nog steeds uit.

De vereniging bestaat niet alleen uit doorgewinterde vogelliefhebbers, ook dierenliefhebbers die voor de gezelligheid een volière of zomaar een vogeltje in huis hebben vinden hun weg bij De Goudvink en vergaren op deze manier veel informatie over het houden van vogels.

Het houden en verzorgen van vogels wil De Goudvink dan ook zo breed mogelijk onder de aandacht brengen en is zeker niet leeftijdgebonden.

Wilt u lid worden van de vogelvereniging dan ontvangt u elke maand het kleurrijke blad “Onze Vogels” en bent u tevens lid van De Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Op de website www.degoudvink.nl is veel informatie over de vereniging te vinden.

Dierenspeciaalzaak Sammy is al enkele decennia lang hoofdsponsor van De Goudvink. Ook Klimax installatiebedrijven Den Bosch en Finance4All Vught zijn onze trouwe sponsors.

Uiteraard zullen wij de RIVM Coronaregels welke sinds 25 september 2021 van kracht zijn handhaven tijdens deze vogel-expositie.

U bent van harte welkom bij De Goudvink en Groencentrum van der Bruggen gelegen aan de St. Michielsgestelseweg 5a in Vught en de toegang is GEHEEL GRATIS.

 

Openingstijden:

Zaterdag 30 oktober van 10;00 uur tot 17:00 uur

Zondag 31 oktober van 10:00 uur tot 16:30 uur